FRÅN KYLAN IN I VÄRMEN

Ser man på, har inte uppdaterat er på väldigt väldigt länge, antagligen för att jag börjat gymnasiet och i princip bott med Viktor. I och med detta så ser mitt rum ut som hej kom och hjälp mig och har bestämt att jag inte får somna idag förrän något är gjort i mitt rum.
Okej, ni kanske är nyfikna på vad jag tycker om gymnasiet? Jo, jag tycker det är super duper roligt med något nytt, eftersom att jag gått i samma klass, samma skola, samma lärare osv. i 7 år. Veckan som har varit har vi inte gjort ett skit rent ut sagt, inte någonting. Bara lyssnat och haft för många raster, för långa också dessutom. Nästan så att man längtar tills ''riktiga'' skolan börjar. Hehe. Låter ganska otroligt i mina öron. Nej men, vi skulle behöva lära känna klassen lite bättre faktiskt, så är det. Annars så verkar linjen rolig och blabla.

MUTTAN ANRPOAR VÄRLDEN: ''Fresh air please''

Jag och Vilmis sitter och väntar på att resten av familjen ska komma hem från Alice första dag på dagis. Kan knappt bärga mig till dem kommer hem, måste bara få höra Alice berätta 348 gånger vad hon fick göra där borta. Oh nej.

10 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE

  • Endel tycker det är tragiskt att skratta åt sina egna skämt, inte jag. För det gör jag hela tiden.
  • Jag brukar lyssna på viss hårdrock och kan tycka det är bra, tror att det är för att jag är uppvuxen med det.
  • Jag är otroligt glad över att jag har haft turen och få en bra pojkvän. Dock kommer jag aldrig få fira 1-årsdag eller så eftersom att vi varit tillsammans fram och tillbaka i 3 år! Men vad är det man brukar säga?Tredje gången gilt.
  • När jag var liten fick jag ofta frågan om jag hade fläskläpp och blev retad för min läppar, nu är jag ganska glad över att jag har dem.
  • Jag är den envisaste personen jag någonsin har mött. Jag får alltid som jag vill och får jag inte som jag vill blir jag sur som en citron och kan ibland fälla en tår också.
  • Jag har panik inför gymnasiet, tusen tankar far genom mitt huvud. Jag känner liksom en person i hela min klass och blablabla. En vecka kvar...
  • Jag är väldigt barnslig av mig, när det gäller allt. Valet av filmer, skämten, ja allt.
  • Jag passar bättre ihop med killar, de är inte lika tjorviga och invecklade. Dock inte ''mina'' flickor som jag faktiskt kommer superbra överens med.
  • Jag skämms inte över att säga ''Jag är bajsnödig'' eller så och pratar gärna kiss, bajs och prutt. Gärna med folk som blir äcklade.
  • Klarar inte av när folk spyr, varken lukten eller det jag ser. Usch, vill bara kräkas själv, vilket jag inte alls klarar av att göra, haha.

GRATTIS ELINA

JAG SÄGER
GRATTIS ELINA BOKVIST PÅ 16-ÅRS DAGEN.
Har varit i hennes stuga nu i några dagar och bara myst med mina finaste, även sagt lite halvt hejdå till Matilda och firat att Elina fyllt år. Mår nu ganska dåligt efter all mat/godsaker jag tryckt i mig.

UPPSALA/STOCKHOLM -11

Hade bara med min undervattenskamera och därför inte så skarpa bilder osv, men ni får klara er. Tog inte heller så många bilder som jag trodde, men en hel del filmer som jag inte är säker på om jag orkar lägga upp. På sista bilden har ni en helt ofixadtjej som är glad över att få fara hem, ja så var det!

åååååka pendeltåg, vi är losers baby

Blev inte att fara till Luleå idag, men nu är biljetten bokad och ni ser mig i luleå imorgon istället. Ska snart gå och kika om jag har något att ha på mig, ska tydligen vara kallt så blir kanske ett par långbrallsningar, ja vi får se! Bäst att sysselsätta sig med något roligt, även fasst hela Bodens och Luleås bofolkning har det tusen gånger roligare och kikar Håkan.

hemma

Jag är hemkommen från elstockholmo, sjukt skönt att sova i sin egna säng och träffa min efterlängtade familj och pojkvän. Ligger och funderar hur jag ska göra med LK, blir nog en dag kanske, synd att det ska kosta så hilma mycket med buss och allt, så jag drar en funderare. Lägger upp bilderna från den föregående veckan när jag har tid osv, så gör vi! PUSS

RSS 2.0