MEN SKYND DE DÅ


STROSAT

Strosat runt i Luleå i princip hela dagen. Hittade mig lite smått & välbehövligt till ett rimligt pris! Julia och Hanna fick vara mitt trevliga sällskap tills jag tog bussen hem för att springa rumpan av mig på Hildursborg.
Stickad tröja // H&M 99:-
Stickad tröja // H&M 99:-
Stickad kofta // BikBok 199:- (HALVA PRISET)
Fjäderörhängen // Ur & Penn 25:-
Earcuff // Ur & Penn 25:-

GOOD FEELING

Halsband gammalt // Ponchotshirt H&M // Jeansleggings Dr. Denim
Tar cykeln mot Mysan för lite mys, får se vad vi hittar på.

28 OKTOBER

Nyss varit ut med vovsingarna och ska springa och göra plättar åt mig själv. Väldigt skönt att sluta 10.50 idag!

Ikväll är det match mot p97 och är inte helt säker på hur det här kommer sluta, haha.

AUTUMN 2011 OCTOBER

Armband Lindex  75:-

ROSA BANDET

Unnade mig denna efter allt pluggande. Nu ska jag sätta mig och se på rosa bandet galan, sjukt jobbigt att titta på egentligen. När alla mår så dåligt och jag vet hur dåligt jag mådde undertiden jag hade en nära som var sjuk.
Köpte ett Rosa Bandet-armband åt mamma men funderar på att köpa ett åt mig själv också, dels det att det att pengarna går till en bra sak och att det är snyggt också!

BANANER & LINN I PYJAMAS

Hemma och sjuk idag, väldigt skönt att vara det ibland. Nu hinner jag plugga till matteprovet på fredag som jag förmodligen kommer få F på! B1, B2, Amy, Lulu, Morgan & Herr Mus har fått göra min morgon att gå ganska snabbt men nu byter jag ut dem till musik.
Gör även en ''TO DO-lista'' och just nu innehåller den 17 punkter. Allt från att plocka ögonbrynen och städa rummet ska hinnas med idag och borde slita mig från datorn.

EVEN IN THE BEST OF DAYS

Slår på TV:n och kryper ner med mina läxor som borde vara klara vid det här laget. Speciellt matten. Blir alltid så att jag struntar i det och gör något annat istället.

BÖRJAR VÄL OM PÅ NYTT

Sitter i mitt rum, för en gång skull är jag ensam. Ny dator, som funkar, yey. Säger som alla andra just nu. LIVET LEKER! Haha, nej man allting känns ganska bra nu efter mitt och Emmas prat igår ända in i sentimmarna. Ska nog och se U-Damernas match på Hildursborg i brist på annat roligt och direkt efter det blir det middag hos Tomas föräldrar!

RSS 2.0