sånt är livet

Gudars, känns som om att jag bara vill ligga kvar i sängen, sova lite till och inte åka till Emma. Orkar inte åka till Skellefteå, alltså bajs, haha. Är hungrig och trött och ska bege mig in i duschen så fort mamma är klar! Det kommer säkert bli superkul där borta men nu vill jag inget hellre än att sova lite till, kanske även få en matbit i magen. Nej usch, jag kommer hem på söndag, PUSSPUSS!

tiden rinner iväg

Någon som är duktig tjej här? Ja, jag har målat hela bodan två gånger om och städat hela toaletten här nere. Nu är det bara ''hallen'' i källaren och mitt rum som ska städas, sedan kan jag börja tänka på att packa, springa till dollarstore och göra massa ärenden innan trästocks. Jag är så hilma taggad, det här ska bli super duper kul, att bara mysa och ha det bra med mina finaste tjejor!!!

-Städa klart
-Sy ihop en tröja som har totalkvaddat
-Ansikts mask, fotbad och andra saker jag förtjänar
-PackaDagens planer. Märkte även att just nu har vi alla kanaler som går att ha på tv:n, JIHO! Synd bara att jag inte hinner se speciellt mycket av det..

en och samma gång

Ligger och kikar Harry Potter med mig själv. Jag och Emma har alltid sagt att vi skulle åka till Hogwarts, att det skulle bli våran drömresa, men vad är detta? Datagjort är svaret. Det gjorde mig sådär ganska mycket besviken! Hur som haver så ska jag kanske ut och övningsköra lite imorgon, känner mig så stor när jag säger så, hihi.
SES PÅ TRÄSTOCKS OM CIRKUS FEM DAGAR, otroligt roligt!

MYROR I SOCKRET

Vad händer om det är myror i sockret? Jag som var så sugen på kladdkaka. Dock sprang min sötnos runt lika mycket som ja, phu döda mig.


snygg julia mattssonDu kan inte förstå att jag har saknat dig IGGE PIGGE? Har mycket att tala med dig om, puss!

klockan är 19:31

Haft en helt underbart mysig dag med Frida idag. Dagen började på Opalen och det vart några timmars lunch, kikade runt lite på staden men eftersom att jag inte har fått min lön än är jag luspank. Vi tog iallafall våra ben och sprang på COOP och köpte lite bär och sådana saker och gjorde oss sedan en smoothie hemma hos Frida.

Håller dessutom på att storstäda här i mitt rum och försöker göra det lite mysigare med en ''minnesvägg'' där jag ska hänga bilder från olika tider i mitt liv om man ska säga så. Ja, funderar på om jag ska orka fortsätta städa, fastnade helt i datorn nu när jag skulle skriva ett litet kort inlägg, hehe!

svensk sommar ♥

Jag bara älskar när det är så varmt att man knappt kan ligga still, att vara och bada, ungås med fina vänner, lukten av grillat kött, mmmmmmm ja! Nu springer jag ut och äter av den grillade filen. Efter jag ätit den goda maten ska jag springa till jordgubbslandet och äta en liten röd.

min bästa E

Herre min ge vad jag sover på dagarna, sover bort all tid och är vaken hela natten. Hur som haver så ska jag till min bästa E och se på film och mysa snart, när gullrumpan har jobbat klart!
Något som slog mig för någon dag sedan var att det är sommar NU. Tänker hela tiden ''det kan jag göra senare när det blir varmare'' osv... Men det är Nu det är sommar, inte sen för nej, nej, nej. Då kommer vintern och blablabla!

SOMMAR


ha-gubbar


RSS 2.0