hejTURKduvaHej vi ger duvan för mycket mat så den kommer åter och vi blir aldrig fri.

tredje dagen

Så, kommer precis in från solen. Ville inte bränna mig så gick in och tyckte att det räckte med 6 timmar i solstolen. Snart ska jag ta och hoppa in i duschen och skölja av mig allt klor och sedan göra mig iordning för utgång, eller jag tror det i alla fall. Får se om de har bestämt någonting annat.

Är helt säker på att nästan alla kommer att fundera på varför jag sitter vid datorn och hur jag kan uppdatera min blogg hela tiden, även fasst jag är utomlands. Men, är man inte ute, så är man inne. Är man inne finns det ingenting att göra. Så är det. Och varför är man inte ute hela tiden? Jo, för att det är varmt och man orkar inte vara ute hela tiden. Så är det.

Och jusste, får hålla tummarna för Luleå ikväll! Jag och pappa ska nog se matchen här ifrån, hejja.


andra dagen

Så, nu har vi äntligen fixat internet här på hotellrummet, väldigt skönt att vara uppkopplad igen. Idag var första dagen i solen, vi kom så sent igår så hann varken bada eller sola. Idag var det i alla fall varmt, super varmt, blir som en chock när man kommer från kalla Sverige. Efter att vi kom in från solen så kollade vi in hotellet, bokad spa imorgon osv. Nu ska vi nog snart ta en buss till Playa De Las Americas efter folket druckit upp sitt 2£ vin. Nej, men ska försöka hitta lite kläder där borta ikväll.
Kvällarna här är som svensk sommar ungefär, eller något varmare, så måste ha på mig VARMA KLÄDER!


shu lu lu

Packar i sista sekund, springer runt som en yr höna och letar dom där sista sommarkläderna som är gömda på olika ställen runt om i huset. Har panik, hur mycket ska jag packa? Blir säkert som vanligt bara fööör mycket. Kommer ju köpa saker där borta, så måste tänka på att de sakerna ska rymmas någonstans också. Kommer inte sova på hela natten, har för mycket saker jag ska göra!

pusseli puss puss


en fredags kväll

Det är väldigt många saker som irriterar mig just nu.
Hoffmaestro kommer till Boden imorgon, till farmen, det är 18-års årdersgräns. Julia tog hem min påse med kläder idag efter isvaksbadet, hoppas jäveln har packat upp det. Jag kommer inte kunna göra mitt nationella prov som planerat, för jag, yrhönsan har sagt att jag ska göra det på tisdag, då är jag ju inte ens hemma. JÄVLIGT SMART! Jag hade planer för imorgon, väldigt bra planer enligt mig. Nu visar det sig att min kusin ska vara här imorgon, men jag behövde inte vara hemma, även fasst det skulle vara roligt.

Men vill ni veta en sak?
Även fasst alla de där sakerna irriterar mig så är jag inte ett dugg arg alls. Lite stolt för att jag hoppade i vattnet idag. Plus att jag är bara allmänt glad. Så är det. Slut på arghet för i år. Nu blir det lycka.


wow wow

Har verkligen ingen blogglust, så skiter i att blogga!
Nu är det bara 3 dagar kvar så beger jag mig mot SPANIEN. Då kan jag försöka uppdatera några gånger, bara för att jag tycker att det är så himla roligt att läsa när andra är utomlands, vilka kläder dom köpt där osv. Nä, jag vill inte bada isvak, hejdå.

I want to get back in your arms where I belong

march 9

Gick på stan efter skolan med mamma! Hittade mig en jacka, en svart. Inga byxor hittade jag... Vill helst ha blåa byxor, jag gillar blå. Det har nog de som känner mig bra insett, men hittade inga i Boden, och vet faktiskt inte om jag hinner fara till Luleå något i veckan, hm. Behöver ju verkligen byxor! Aja.

Var och slösade 30:- på ingenting idag. Eller, jag fick ju träffa lite folk men ingen vidare match. Den slutade som jag trodde den skulle sluta och det var ingen fart i det hela. Aja.
Har inte tänkt på att det bara är två veckor kvar tills jag fyller år!!! Folk börjar fråga vad jag önskar mig men jag har helt ärligt ingen aning. Lutar mest åt pengar eftersom att jag ska åka utomlands och då vill jag kunna köpa mycket kläder, smycken och parfymer osv! Okej, börjar bli lite för ut tjatat det där med Teneriffa och så, men känner att det är något jag tänker på väldigt mycket. En ny sak som jag inte visste fanns (har inte varit utomlands på länge) var de där tax-free tidningarna som man tydligen får i brevlådan. Att man beställer saker hemifrån på något sätt, eller förbeställer. Pappa pratade om något sådant men egentligen förstod jag inte så mycket av det han sa.
Nej du. Nu ska jag se filmen jag slog på för drygt 20 minuter sedan. Sett den 2183 ggr så det gör nog ingenting om jag missar lite, hehe. Pistvakt in my ♥!

HANDBOLL

Ett silver i lilla vm, lite surt att förlora sådär i finalen meeen.

Har extremt tråkigt. Väldigt mycket extremt tråkigt.

Imorgon ska jag till skolan, har nämnligen legat hemma med ont i magen idag. Efter skolan ska jag och leta nya teckisar och en ny jacka. Klarar inte av min jacka som är 348570 storlekar för liten. Sitter och kikar på kläder och smycken, tusen saker jag vore klickat hem bara jag hade haft råd.

Nä. utomlands.


vem bryr sig

Nu är det så att jag ska bege mig mot tåget snart. Ska ladda in lite musik på telefonen bara så får musiken göra min tågresa lite roligare!

3 mars

Vad gör jag uppe nu?

Gå och lägg dig.


det går bra

Shit, insåg nu bara för ett litet tag sedan att det är dags att packa. Blir att sova två nätter i Gällivare, lilla VM! Nu ska jag snart på träning, eller det är internmatch mot f-94. Mina benhinnor värker, min axel går inte att röra, stackars mig. Hej.

Nej men. Måste faktiskt börja packa, det blir alltid så att jag börjar packa i sista minuten och glömmer tusen saker hemma. När jag var liten skrev jag alltid lista flera veckor i förväg och bockade noggrant av. Haha.

tack papi
ingenting

Fick ett sms från posten att mitt paket kommit fram, till posten alltså. Heh.

RSS 2.0