ÖPPETHUS

Än en gång blir jag utan sovmorgon, öppethus på skolan för alla som vill komma och kika! Vi ska laga mat osv. Eller det kanske är ganska självklart.

STATKRAFT CUP

Är himla glad över att få vara en del av detta härliga gäng! Som någon kanske vet tog vi hem guldet, likså 97:orna. LYCKA att få springa runt i grönt en sådan helg som denna var.
Bilderna från: http://toveolssson.blogg.se/

CAN´T REMEMBER WHEN I LAST SAW YOU LAUGH

Internet har inte fungerat på hela veckan, där av ingen uppdatering!

TOLKA DET HUR DU VILL

Vad hände med min kind på bilden? Hur som helst. Klev nog upp lite för tidigt idag.
Som ni kanske förstår kommer jag förmodligen inte att blogga förrän på söndag kväll. Nu ska jag gå upp och fixa käket sedan röra mig mot Hildurs där minibussen står och väntar! 8-9 timmar i den är väl inte helt fel, eller?

GRÖNT

Spenderade dagen med några fina. Käkade plättar med chokladbollar och pratade om allt mellan himmel och jord. Var tvungen att cykla hela vägen till Sävast, det varo jobbigt ska jag tala om. Nu har precis Vikke Vire farit och jag ska ta och lägga mig i sängen och invänta morgondagen, ska bli så himla roligt! Att bara umgås med laget och det bästa av allt, SPELA HANDBOLL!

NEWBODY

Dessa fick följa med mig hem från Lisa. Trollerna, sport BHn och sockarna får även invigas i Sollefteå!

VI ÄR FÖRLORARE JAG OCH DU

En spontan övernattning hos Emma igår efter träningen. Nyss käkat lite MAX och ska fara och hämta Newbody paketen hos Olander's!
Har sagt till mig själv att onsdag var min städ/pack dag i veckan men ja, självklart kommer jag stå klockan 05.00 på fredagsmorgon och packa som en galning. Klockan 07.00 sitter jag nämnligen på bussen till Sollefteå med mitt underbara lag och redo att ro hem det hela!

DOLCE GUSTO

En ny bästa kompis har flyttat in på hos fam. Hällefors/Isaksson. Min och Mamma's reaktion var i stilen ''Har han köpt en ny pryl nu igen...''.

100 MIL BORT


RSS 2.0